Festive Menu

Christmas Eve MENU

Canapes Tartar & Caviar

  • • Salmon “Gravlax” | Salmon caviar | Dill sauce
  • • Bone marrow | Beef fillet | Caviar “Baeri”
  • • Pressed Sushi | Tuna | Tobiko | Wasabi

Red pumpkin

  • Soup | Chestnut in variations | Truffle | Macademia nuts | Crostini

Duck & Foie gras

  • Terine with duck confit & foie gras | Braised salsify with maple | Spicy apple chutney | Brioche

Black angus Beef “Wellington”

  • “Dauphinois” Potatoes | Roasted vegetables | Maitake mushroom sauce

Ice - Melo macaron

  • Cinnamon drink | Cognac“Armaniac”

Pavlova “Vacherin”

  • Meringues | Raspberry & Vanilla ice cream | White chocolate Namelaka | Strawberry soup

Melomacarono

Price per person €125

LIVE: THOMAI APERGI

New Year's Eve MENU

Canapes Marinades & Pickles

  • • Grouper | Kritama | Marigold
  • • Kobe | Potato millfeuille | Pickled mushroom
  • • Crispy rice | Sautéed scallop | Ponzu | Lime pearls

Jerusalem Artichokes

  • Soup | Mushroom Ravioli | Pickled mushrooms | Truffle | Crostini | Kohlrabi

Shrimps “Carabiniero”

  • Carpaccio | Homemade marinade | Citrus fillets | Bitter salad

Black Angus Fillet “Rossini”

  • Sautéed foie gras | Crouton | “Rosti” potatoes | Morilles | Madeira sauce

Ice - Kourabie

  • Mastic Drink | Liqueur “Axia”

Choco “2025”

  • Araguani crémeux 70% | “Dulcey” Mousse | Cherry sorbet | Sugar cloud | Kirsch sauce

Vasilopita

Price per person €155

LIVE: PRESTIGE THE BAND

Τα παρακάτω σύµβολα χρησιµοποιούνται µόνο συµπληρωµατικά ως προς την περιγραφή των πιάτων.

The symbols below are only complementary to the description of the dishes.

Για οποιαδήποτε µορφή αλλεργίας ή δυσανεξίας ενηµερώστε το σερβιτόρο σας.

Please inform your waiter if you have any dietary requirements or allergies.

 

Xωρίς Γλουτένη
Gluten Free

Ψάρι
Fish

Ξηροί Καρποί
Contains nuts

Αλκοόλ
Alcohol

Kαρκινοειδή
Crustaceans

Χορτοφαγικό
Vegetarian

Καυτερό
Spicy

Σουσάμι
Sesame

Γαλακτοκομικά
Dairy

Mαλάκια
Mollusks

Αυγό
Egg

Στα πιάτα µας χρησιµοποιείται extra παρθένο ελαιόλαδο και για το τηγανισµα ηλιέλαιο. 

Extra virgin olive oil and sunflower frying oil are used for our dishes 

Όπου αναφέρονται γαρίδες, καραβίδες, χταπόδι και καλαµάρι είναι κατεψυγµένα. ∆ιαφορετικά σας ενηµερώνει ο σερβιτόρος σας.

Where mentioned, shrimps, calamari and octopus are frozen. Otherwise your waiter will advise you.