Καλωσορίσατε στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Moorings!

Με εξαιρετική θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό περιβάλλον, το Moorings σας καλωσορίζει για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και γεύσης.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Καταφτάνοντας στο Moorings, η πρώτη σας εντύπωση θα είναι η μοναδική θέα προς την θάλασσα και αμέσως θα νιώσετε το ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιουργεί ο κόλπος της Βουλιαγμένης προσφέροντάς σας μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση.

επαγγελματικό γεύμα δίπλα στη θάλασσα

Γαστρονομική απόλαυση με θέα το απέραντο γαλάζιο

Το Moorings στα νότια προάστια είναι ένας παράδεισος για όσους αναζητούν το fine dining, τις προσεκτικές και σπάνιες επιλογές κρασιού αλλά και τα ιδιαίτερα cocktails. 

δεξίωση βάφτισης δίπλα στη θάλασσα

Μία προσβάσιμη όαση μέσα στην Αθήνα

Tο Moorings, απέχοντας από το κέντρο της Αθήνας όσο και από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μόλις 35λεπτά, αποτελεί έναν εύκολα προσεγγίσιμο προορισμό ενώ προσφέρει ευρύχωρο πάρκινγκ για να εξασφαλίσετε άνετη επίσκεψη στο εστιατόριό μας. Επίσης, έχουμε φροντίσει την πρόσβαση των ΑμεΑ στον ισόγειο χώρο με ειδική ράμπα και WC.

πιάτα θαλασσινών δίπλα στη θάλασσα Moorings menu

Η πολυτέλεια της Ελληνικής φιλοξενίας

Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα από τα πιο όμορφα και μοναδικά σημεία της Αθήνας. Το Moorings σας περιμένει για να σας υποδεχθεί σε έναν κόσμο φιλοξενίας, απόλαυσης και καλής μουσικής.