Μοναδική ποικιλία κρασιών

Η ενημερωμένη wine list μας περιλαμβάνει επιλογές για όλους τους λάτρεις του κρασιού, από προσιτές επιλογές μέχρι και εξαιρετικά premium κρασιά.

WINE

Η εμπειρία του φαγητού συνδυάζεται με μια προσεγμένη επιλογή από την ενημερωμένη κάβα κρασιών μας, που περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες καλύπτοντας τον παγκόσμιο οινικό χάρτη.

Ο Sommelier Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, επιλέγει με ιδιαίτερη φροντίδα το κρασί ώστε να συνδυάζεται άψογα με την κάρτα του μενού μας ενισχύοντας τις γεύσεις των φρέσκων διαλεγμένων υλικών.

Sommelier Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Ποικιλία από όλο τον κόσμο

Για τους λάτρεις του κρασιού, το Moorings προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, από δροσερά και διακριτικά ροζέ μέχρι πλούσια κόκκινα και αρωματικά λευκά. Ο sommelier μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στην επιλογή που ταιριάζει καλύτερα με τις προτιμήσεις σας και τα πιάτα που έχετε επιλέξει.

Live the Moorings experience!

Αρμονία Γεύσεων

Συνδυάστε τα εκλεκτά πιάτα μας με την υπέροχη γεύση των κρασιών μας και αφεθείτε σε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία. Στο Moorings θα βρείτε την τέλεια συνύπαρξη φαγητού και κρασιού, που θα σας μαγέψει και θα σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Fine dining experinence - Seaside restaurant

Για κάθε περίσταση

 Είτε απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο, είτε γιορτάζετε με φίλους, σίγουρα μπορείτε να  βρείτε το τέλειο κρασί που ταιριάζει με το γεύμα ή το δείπνο σας.